Офис: ул.Николай Коперник, бл.45, до вх.Б
Телефон за поръчки:
+359883685558
+359876309736
   Метални (блиндирани) врати се изработват от два листа ламарина, като те се огъват от четрите страни. Двете платна се заваряват едно за друго като между тях се поставят подсилващи П- образни ребра. Междината между платната се запълва с минерална вата, която притежава звукоизолиращи и топлоизолиращи свойства. Вратите могат да бъдат боядисани с грунд,  боя или прахово боядисани, могат да се облицоват с мебелно фолио имитиращо дърво, резба по дърво или поръчково фолио с желано от клиент изображение. Също така и да се облицоват със MDF плоскости фурнировани и байцвани в пожелан цвят. Касата на вратата се изработва от няколко вида профили в зависимост от наличния отвор за вратата и личните пожелания на клиентите.  За нашите врати използваме най-различни видове основни и допълнителни брави. Предлагаме голям избор на патронници. Разновидностите на касите са представени по - долу.
   Снимки на вратите можете да разгледате в галереята.
1 и 2-платна на вратата с дебелина на листа от 1,2 до 2 милиметра в зависимост от модела на вратата и пожелания на клиента. 3-минерална вата. 4-подсилващ профил.

1. Вратата се изработва като двете платна се заваряват едно за друго без допълнителни елементи, което гарантира по-добро качество на изделието поради минималния брой заваръчни съединения.

2. Вратата се изработва като между двете платна се поставя метален профил, който ги съединява. Поради наличието на допълнителен съединяващ елемент, броят на заварките е доста голям, което води до намаляване на здравината.
1.
2.
3.
4.
1-врата, 2-каса, 3-стена, 4-закрепваща арматура, 5-панта.

Касата се изработва от стандартна профилна тръба с размери 40 на 40 милиметра и с дебелина 1,5 милиметра. Може да бъде монтирана както върху старата каса (3), така и след демонтирането на старата каса или чистия отвор(4). При монтирането на новата каса след демонтажа на старата или в чистия отвор има нужда от довършителни работи такива, като измазване, шпакловане и други.

5.

6.

7.

8.

1-врата, 2-каса, 3-стена, 4-арматурно желязо,
5-панта, 6-стара каса.
Този вид каса се изработва от листов материал с дебелина 2 милиметра, като се огъва на специализирана машина. Касата обхваща цялата стена, затова отпада нужда за довършителни работи след монтаж върху старата каса (7 и 8), така и след монтажа на чистия отвор или на мястото на старата каса (5 и 6). На 5 и 8 са показани каси със защитен перваз.
9.

1-врата,2-каса с перваз, 3-стара каса, 4-стена,
5-арматурно желязо, 6-панта.
Касата се изработва от листов материал с дебелина 2 милиметра, като той се огъва на специализирана машина. Касата се изработва заедно със защитен перваз. Може да бъде монтирана както върху старата каса, така и след демонтирането на старата каса или чистия отвор. При монтирането на новата каса след демонтажа на старата или в чистия отвор има нужда от довършителни работи такива, като измазване, шпакловане и други.
10.
11.
1-врата, 2-каса, 3-стара каса, 4-стена,
5-арматурно желязо, 6-панта, 7-защитен перваз.
Касата се изработва от винкел с размери 45 на 45 милиметра и дебелина 4 милиметра. Допълнително може да бъде монтиран защитен перваз (7). Може да бъде монтирана както върху старата каса, така и след демонтирането на старата каса или чистия отвор. При монтирането на новата каса след демонтажа на старата или в чистия отвор има нужда от довършителни работи такива, като измазване, шпакловане и други.
info@albden.com        


Албден-12 ООД