free bootstrap templates

Брава 252R секретна шипова 85/60 мм. по DIN

Брава 252R е за вкопаване. Реверсивен горен език. Подходяща е за входни метални и блиндирани врати. Бравата е по DIN стандарт и се групира с ключалки по DIN, ключалката не се включва в комплекта. Междуцентрие 85 мм. и бексет 60 мм.

Брава секретна 85/60 тристранна шипова

Брава 352R е за вкопаване. Реверсивен горен език и тристранно заключване. Подходяща е за входни метални и блиндирани врати. Бравата е по DIN стандарт и се групира с ключалки по DIN. Междуцентрие 85 мм. и бексет 60 мм.

Секретна езикова брава 70(90)/50 мм. по БДС

Езикова брава по БДС. Комбинира се с ключалки по БДС. Междуцентрие 70 мм. и бексет 50 мм. Корпус от стомана, покритие цинк. Горният език е реверсивен, долният език излиза на 21 мм. след двукратно завъртане на ключа. Подходяща за входни врати, интериорни врати. Производителят предлага със същия габарит обикновена и сервизна брава.

Допълнителна шипова брава

Допълнителна брава за патрон, едностранно заключване с 3 хода на шиповете. Подходяща е за блиндирани, входни и гаражни врати. Бексет 60мм. Цинков корпус, хромирана челна планка и насрещник. Има монтажни отвори за бронировка. Работи с ключалки по DIN стандарт.

Брава секретна допълнителна шипова 

Брава шипова по DIN. Бексет 55 мм. Комбинира се с ключaлки по DIN. Използва се като допълнителна секретна брава за вкопан монтаж при дървени, метални врати и основна брава за врати на метални шкафове. Може да се използва и като самостоятелна брава за мазета и тавани. Препоръчва се монтиране с допълнителна защита на ключалката.

Брава касова допълнителна шипова 60 мм.

Допълнителна брава с касов ключ. Три стоманени шипа излизат напълно след 4 превъртания на ключа. Бексет 60 мм. Бравата има бронирана пластина, която я предпазва от разпробиване. Подходяща за монтиране на метални и блиндирани врати като допълнителна касова брава.

Брава касова допълнителна малка

Брава касова допълнителна малка за вкопаване, 3 ключа, 4 шипа, с насрещник, с розетки, 2 превъртания.

Брава допълнителна с кръстат патрон

Брава кръстата се ползва за вкопаване като допълнителна ключалка. Препоръчва се за врати, при които не се изисква висока степен на сигурност на ключалката.

Цял шилд за секретна брава

Шилдове с дръжки за входна и интериорна врата с междуцентрие 90 или 70 мм

Бронировка за секретна ключалка

Бронировка за предпазване на бравата и ключалката от разпробиване и взломяване

Дръжки нереждавейка

Дръжките са изработени от неръждаема стомана SC202 с пръстен от ЦАМ

Шпионка за врата

Подходяща за врати с различна дебелина. Шпионката има защитно капаче и голям ъгъл на видимост. Диаметър на основата 14 мм

Декоративно фолио

Декоративно самозалепващо фолио Ви дава възможност да дадете модерен облик на вашата врата. Фините покрития придават автентична визия, независимо дали дърво, мрамор или друг ефект. Има голямо разнообразие от универсални дървесни, велурени, метални, огледални, цветни и дизайнерски декори

Прахово боядисване

Праховото боядисване е практичен и популярен метод за обработка и боядисване на метал. То действа предпазващо на детайлите – пази повърхността им от корозия, осигурява изключително равномерно покритие, дори при артикули със сложна повърхност или конфигурация

Закрепване

Закрепването на врата се осъществява посредством метални шишове, коите се завяряват към предварително подготвени планки или посредством дюбели с помощта на същите планки.

Уплотняване

След закрепването на вратата, фугите се запълват с раздуваща и залепваща пяна, която гарантира качествен монтаж.

Автомат за плавно затваряне

- Oтваряне без съпротивление и напълно контролирано затваряне;
- Лесно регулиране на скоростта на затваряне чрез винтове;
- Не зависи от посоката на отваряне;

Дроп болт

Електромагнитната брава тип Болт е заключващо устройство и се използва за основно или допълнително заключване на врати. Осигурява висока степен на сигурност. Монтира се на крилото или в касата на вратата, което го защитава от вандализъм. Заключва вратата посредством метален шип Ф 12.6 мм с дължина 17 мм. Отключва се само по електронен път, чрез безконтактни карти, чипове, дистанционно управление и мн. др. Бравата се управлява от допълнително устройство.

Панта с лагер

Масивна стоманена метална панта за заваряване с лагер и месингов пин, подходяща за блиндирани и метални врати.

Гумено уплътнение

Самозалепващ гумен (EPDM) уплътнител, подходящ за врати, прозорци, дограми. Изолира от вятър, студ, шум, прах, дъжд. Спестява до 40% от енергията, необходима за домакинството. Да се полага върху чисти повърхности при температури над +5°C. В зависимост от профила запълва: D - профил процепи от 3 до 7 мм 

Контакти

За поръчки и запитвания
тел.: 0883685558

Имейл: info@albden.com