free html templates
Mobirise

Сигурна врата
за спокоен живот

Нека заедно да защитиме вашето жилище от нежеланите гости използвайки опита ни и съвременните технологии.

Стандартни продукти

Mobirise

Врата за апартамент СТАНДАРТ

320лв.

Метална врата с два листа ламарина 1.5мм между коите се поставят ребра и минерална вата. Каса винкел или профил, первази и гумено уплътнение. Заключване с една секретна брава с три шипа и бронировка на патрона. ГРУНДИРАНА СЪС СИВ ГРУНД.

Mobirise

Врата за апартамент ПРАКТИК

390лв.

Метална врата с два листа ламарина 1.5мм между коите се поставят ребра и минерална вата. Каса винкел или профил, первази и гумено уплътнение. Заключване с една секретна брава с три шипа и бронировка на патрона. ПРАХОВО БОЯДИСАНА В ЦВЯТ ПО RAL каталог.

Mobirise

Врата за апартамент ИМИТАЦИЯ

400лв.

Метална врата с два листа ламарина 1.5мм между коите се поставят ребра и минерална вата. Каса винкел или профил, первази и гумено уплътнение. Заключване с една секретна брава с три шипа и бронировка на патрона. Грундирана със сив грунд и ОБЛЕПЕНА С ФОЛИО ОТ КАТАЛОГ.

Mobirise

Врата за апартамент EKO WOOD

800лв.

Метална врата с един листа ламарина 2мм с поставени ребра и минерална вата. Каса винкел или профил, гумено уплътнение. Заключване с една секретна брава с три шипа и бронировка на патрона. На вратата се поставят ФУРНИРОВАНИ ПЛОСКОСТИ, оцветени в цвят по избор, от двете страни на врата  и каса.


Стандартно вратите се изработват от ламарина с дебелина 1,5мм като при индивидуално запитване могат да се използват по-дебели материали.

Заключване

Вратите се комплектоват с една секретна брава с три шипа. Същата може да се замени с касова основна брава с три шипа. И двата вида основни брави могат да бъдат с три странно заключаване. Могат да бъдат монтирани допълнителни касови и секретни брави и резета.

Каса

Вратите се комплектоват с каса от винкел или профил които не предвижда обличането на стена с метал. Допълнително може да бъде изработена каса която да обърне стената.

Покрития

Нашите врати могат да бъдат Грундирани, боядисани с алкидна боя, прахово боядисани, облепени с фолио или се поставят фурнировани плоскости.

Адрес

ж.к. Гео Милев бл.45 до вх.Б,       ул. „Николай Коперник“ 16-18
София


                  

Контакты

Email: info@albden.com Телефон: +359 883685558